MijnZwemscore

Zwemscouts

Inloggen


Inloggegevens opvragen

Mededeling

Welkom bij Zwemscouts zwemopleidingen
De zwemschool die de zwemlesser en hun ouders via internet mee laat kijken naar de zwemresultaten van de zwemlessers. Door in te loggen op de persoonlijke pagina kunnen de zwemlessers en hun ouders de vorderingem van de zwemlesser online volgen. Willen jullie meer informatie over onze zwemlessen of weten jullie de gebruikersnaam niet meer? stuur dan een email naar info@zwemscouts.nl of bel naar 06 43 12 90 27. Ook vinden jullie informatie over onze zwemlessen op onze website www.zwemscouts.nl. Ook op onze online aanmeldpagina vinden jullie uitgebreide informatie. https://zwemscouts.zwemscore.nl/mijnzwemscore/aanmeldenleerlingtxt.asp

ZwemScouts zwemopleidingen is een onderdeel van de zwemvereniging Voerendaal. Onze instructeurs zijn oa zeer gemotiveerde vrijwilligers die beschikken over veel zwemervaring doordat ze zelf meerdere jaren actief hebben deelgenomen aan zwemwedstrijden of nog steeds deelnemen aan zwemwedstrijden. De instructeurs ontvangen geen salarissen. Op deze manier kunnen wij de kosten zo laag mogelijk houden. Dit gaat niet ten koste van onze kwaliteit. Wij zijn erkend door de Nationale raad zwemveiligheid en de Koninklijke Nederlandse Zwembond en worden elk jaar getoest.

Herhalingszwemlessen / zwemtrainingen 
Het is zonde van alle moeite, kosten en geinvesteerde tijd, als je na het slagen voor een zwemdiploma je zwemvaardigheid / zwemtechniek weer automatisch zal gaan afnemen als je dat wat je geleerd hebt niet geregeld traint. ZwemScouts zwemopleidingen bied `herhalingstrainingen` aan om te voorkomen dat deze zwemvaardigheden verloren zullen gaan. Het doel van deze herhalingstrainingen is om de zwemvaardigheid van de zwemmer nog meer te verbeteren. Dit houd ook in dat de zwemmer alsnog kan opgaan voor alle ontbrekende zwemdiploma's tot en met zwemvaardigheid 3. Tijdens deze "trainingen" wordt ook aan de zwemconditie gewerkt en aandacht besteed aan b.v. reddendzwemmen en wedstrijdzwemmen. Maar vooral het zwemplezier staat voorop. Deze trainingen zijn elke vrijdag van 18:00 tot 19:00 uur, de bijdrage is 19,95 per maand.

ZwemScouts zwemopleidingen

Contact

Zwemscouts
Drieoortsput 82
6417 PN  Heerlen
T 0648492059
E info@Zwemscouts.nl

 

Kamer van Koophandel 14116294
Website www.Zwemscouts.nl
Privacyverklaring

 

PLAN PLAN INTERNET BV © 2019